De Stadswandeling reviews over onze bedrijfsuitjes op maat voor jou & je team!

Ragout pasteitje oesters Stadswandeling culinaire wandeling smakelijk Amsterdam coronaproof

Wat anderen zeggen over De Stadswandeling!


Al flink wat gezellige groepen zijn tijdens, voor of na de lockdown jou al voorgegaan en hebben een uitje op maat door ons laten organiseren! Wij doen dit met ontzettend veel plezier en vinden het dan natuurlijk extra leuk om de positieve verhalen na te zien! Hopelijk vind jij dat ook interessant om te lezen en brengt het jullie ook op een idee om een Stadswandeling met ons te doen! ;)

Ook een recensie achterlaten? 
Scroll dan even naar beneden en laat een reactie achter! Vul je naam in (hoeft niet volledig!) en graag daarbij met welk bedrijf of welke organisatie jij hebt deelgenomen aan een Stadswandeling uitje op maat. Alvast bedankt en hopelijk tot snel! 

15 comments

 • Een super leuk team uitje. Er is voldoende tijd lekker te kletsen, onderweg deden we een quiz en we hebben genoten van het heerlijke eten en drinken in verrassende cafe’s en restaurants.

  Debbie
 • Wij hebben echt een fantastisch personeelsuitje gehad! Alles was perfect geregeld! Wij hebben de stadswandeling gemaakt met tussendoor een aantal horeca stops en tevens een aantal stops om ons kerstpakket te vullen. Heerlijke producten van leuke kleine winkeliers uit de omgeving. Aansluitend hebben wij met een prive rondvaartboot door de grachten gevaren. Dat het Amsterdam Light festival was, maakte het extra leuk. Abslouut een aanrader om via deze organisatie iets leuks te organiseren voor je team!

  Brigitte
 • Met 200 collega’s hebben we een kerstpakkettenwandeling door Amersfoort gemaakt. Geweldig georganiseerd door de Stadswandeling! Leuke adressen om een onderdeel voor het kerstpakket op te halen en onderweg ook een aantal stops met iets lekkers te eten en te drinken. Gezellig om overal in de stad groepjes collega’s tegen te komen. Achteraf alleen maar positieve reacties van collega’s ontvangen.

  Tjarda, STEV
 • Super leuke dag gehad met onze collega’s. We begonnen met een VR experience (zelf geregeld) en vanuit de houthavens een leuk rondje gelopen o.a. door het Westerpark. 2 stops gemaakt met een hapje en een drankje bij 2 hele leuke restaurants! vooral Mossel & Gin was een top plek in het Westerpark. Daarna geëindigd bij Bar Hout en echt genoten van een shared dining concept. Normaal geen fan van shared dining, maar echt complimenten naar Bar Hout en het lekkere smaakvolle eten! Kim en Lianne hebben het verder leuk en goed geregeld en ook geen gedoe met betalen tussendoor. Gewoon achteraf 1 factuur wat heel prettig werkt. Zeker voor herhaling vatbaar dit uitje. Nogmaals bedankt :)

  Natasja
 • Wij hebben een stadswandeling gedaan in combinatie met bierproeverij met 6 vrienden. We hadden een leuke wandeling door Amsterdam Oost. We hebben een paar leuke brouwerij cafés bezocht en heerlijke biersoorten mogen proeven, bij iedere stop was er ook nog een klein hapje wat het extra lekker maakte. Het fijne van de wandeling is dat alles geregeld is, je hoeft de route alleen maar te wandelen, overal weten ze van je komst, we waren een beetje uitgelopen in de planning maar ook dat was geen probleem, na een berichtje aan Kim heeft ze direct gebeld met de laatste stop en ondanks dat alles vol zat was er voor ons netjes een plaats gereserveerd. Kortom een ontzettende aanrader!

  Danny

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published