Stadswandelen in combinatie met dé Amsterdamse rondvaart in de Jordaan en rond de Amsterdamse eilanden

De Stadswandeling x Rederij ’t Smidtje/Amsterdam Circle Line rondvaart!

Wij zitten niet stil nee hoor! Weer een geweldige samenwerking op het water!!! En natuurlijk om het jullie zo gemakkelijk en vrijblijvend te maken, kan je zelf kiezen hoe gek je het maakt.
Wij bieden namelijk 3 opties aan voor deze wandeling!
 

  • Om te beginnen natuurlijk de optie voor alleen de reguliere Stadswandeling. Deze is natuurlijk in het altijd mooie Amsterdam Centrum, omgeving Jordaan en zoals gewoonlijk 3,- per persoon.
  • Maar je kan het nog gekker maken! Ben jij zo enthousiast gemaakt dat je graag Amsterdam vanaf het water wilt zien? Dan kan jij de reguliere Stadswandeling in Amsterdam centrum kiezen + rondvaartticket Amsterdam Circle Line (75) min. Dit in totaal voor de mooie prijs van 16,- per persoon!
  • Tot slot is er de optie voor het verwen pakket! Bij deze optie heb je de reguliere Stadswandeling + Rondvaartticket (75min) + koffie naar keuze met appelgebak bij lunchcafé Dialoog voor 21,- per persoon!

 
Het aanmelden voor een van de opties met rondvaart zal via de website van Amsterdam Circle Line gaan, maar wij maken het uiteraard jullie zo gemakkelijk mogelijk dus zullen deze link zeker op onze website ook delen met jullie! (KLIK HIER)
 
De reguliere Stadswandeling is uiteraard via onze eigen website te boeken!

Amsterdam Circle Line

Ontdek de Magere Brug van de Amsterdamse eilanden, kijk uit over het IJ en zie de beroemde hoogtepunten van Amsterdam.(75 min)

Dé Amsterdamse rondvaart in de Jordaan en rond de Amsterdamse eilanden

Begin jouw Amsterdamse rondvaart door de Jordaan en rond de Amsterdamse eilanden aan de meest bekende gracht van Amsterdam; de Prinsengracht (263), recht voor het Anne Frank Huis.
Vaar 75 minuten met ons mee door Unesco-lijst vermelde grachten uit de Gouden Eeuw van Amsterdam. Start de Amsterdamse rondvaart in de meest charmante en sfeervolle buurt van Amsterdam, de Jordaan. Bekend om zijn pittoreske grachten, kleine winkeltjes en knusse straten. Hier proef je direct de Amsterdamse cultuur en ga je terug in de tijd.

Informatieve & spannende verhalen in 6 talen!
Eerlijk is eerlijk niemand houdt van een saai verhaal. Daarom hebben we onze tijd genomen en alleen de beste en spannendste eruit gepikt. Voel je als een echte Amsterdammer na de Amsterdamse rondvaart en kom thuis met unieke verhalen die niet veel mensen kennen.

De Gouden Reael
Een wijk direct ten westen van de Jordaan zijn drie eilanden gelegen. Tussen 1610 en 1615 zijn de eilanden gebouwd als verlenging van de haven. Op de eilanden zijn voornamelijk pakhuizen en scheepswerven, deze zijn er al sinds de Gouden Eeuw. Zij vormden een belangrijk deel van het karakter en de sfeer op de eilanden. Een onontdekt stukje Amsterdam, aan boord ontdek en beleef je een van de meest verborgen en fotogeniekste stukjes die de Gouden Reael te bieden heeft.

Bekende Nederlandse zanger Harry Slinger
Ontdek de verborgen juweeltjes van de stad aan boord en leer de mensen kennen aan de hand van persoonlijke verhalen verteld door de beroemde Nederlandse zanger Harry Slinger. Wij geloven dat iedere gast een glimp moet kunnen opvangen van het echte Amsterdam, wat naar onze mening alleen kan worden verkregen door de stad te leren kennen via de verhalen van de lokale bevolking. Harry Slinger is niet alleen geboren en getogen in Amsterdam, maar ademt en vertegenwoordigt ook de normen en waarden van de stad als geen ander.

Niets ”moet” in Amsterdam.
Maak echter een uitzondering, want je moet zeker een deel uitmaken van onze Amsterdamse rondvaart! 

Laat je onderweg verrassen door Lunchcafé De Dialoog!

Lunchcafé De Dialoog is een echt authentiek Amsterdams café met een heerlijk zonnig terras, direct gelegen naast het Anne Frank Huis en aanlegsteiger wat tevens de op en afstap locatie is voor dé leukste rondvaart met de Amsterdam Circle Line!
 
Kom genieten van een kop heerlijke koffie incl. vers appelgebak met slagroom voor maar € 5,- p.p.

Voor vragen over deze samenwerking kan je ons uiteraard altijd mailen op:
destadswandeling020@gmail.com !

 

varen

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published