NIEUW! De Stadswandeling Bierproeverij!

Jawel voor de echte bierliefhebbers!!!
Een heuze Bierproeverij-Stadswandeling.

Een beetje anders zoals je deze van ons gewend bent. Natuurlijk wordt er gewandeld, maar een stuk korter dan voorheen: de route is namelijk zo'n 3km in totaal! Dat komt doordat je onderweg 3 ontzettend leuke Biercafés tegenkomt die gezamenlijk jou 6 heerlijke biertjes gaan laten proeven met bijpassende kleine bites! De bierproeverij-wandeling is gelegen in het mooie Amsterdam oost denk aan de omgeving Entrepotdok, de Plantagebuurt en het interessante marineterrein gelegen naast het Scheepvaartmuseum.

Bij het aankopen van deze Bierproeverij zal je een keuze uit een dag en tijdsslot tegenkomen. Dit tijdsslot is nogal ruim genomen, omdat wij natuurlijk niet precies kunnen voorspellen hoelang eenieder erover wilt doen. Maar wij en met name de horeca onderweg hebben graag een beetje een richtlijn van hoe laat ze de gasten kunnen verwachten om ze vervolgens een heerlijk plekje te geven voor de proeverij, dus vandaar!

In deze prijs die je betaalt (per persoon!) zit de aanmelding voor de wandeling + alle biertjes & hapjes al inclusief! Dus nadat jij deze hier hebt aangekocht hoef je eigenlijk helemaal niks meer te doen, behalve met goede dorst op pad te gaan ;)

Klik hier om je gelijk aan te melden! 🍻

Bier Bierproeverij Beertasting

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published