Heerlijk en innovatief overnachten in een Cabine in Amsterdam-Noord!Wellicht wist jij dat al, maar Amsterdam-Noord is al lang niet meer wat het was! Deze prachtige groene buurt van Amsterdam is vol op in de bloei en overal komen interessante duurzame bedrijven of initiatieven uit de grond opbloeien!

Nu hebben wij ontzettend leuk nieuws zodat jij dat letterlijk van binnen (slapend!) kan ervaren!

Cabiner, bekend van meerdere prachtige hutjes midden in de mooie natuur van Nederland, heeft daar namelijk hun Cabiner 'LAB' staan. In deze cabin passen zij de nieuwste technieken toe op zoek naar verbeterpunten. Bij succes kunnen zij de innovaties doorvoeren in de cabins in het wild. - Letterlijk innovatie van dichtbij meemaken, en dus onderdeel zijn van ontwikkeling! Ontzettend gaaf concept vinden wij zelf.
Meer lezen over deze speciale Cabiner, kan door hier te klikken!

Nu zijn er al een tijdje geen Stadswandelingen meer in Amsterdam-Noord, maar dat weerhoud ons er niet van om jullie uit te nodigen om toch even naar het groene Noorden te gaan en jezelf te trakteren op een heerlijke get-away!

Het leuke nieuws is daarmee natuurlijk dat wij van Cabiner jullie een prachtige kortingscode mogen aanbieden, van maar liefst 25%!! Geweldig nu de zonnige lente-dagen er weer aan komen!

Kan jij niet meer wachten?
Mail dan vooral even naar avontuur@cabiner.com dat jij graag wilt overnachten in Cabiner LAB - vergeet niet te benoemen dat je via De Stadswandeling 020 komt! - en dan wordt de 25% korting geregeld!


Genietse alvast!
Liefs,

Kim en Lianne

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published