De Stadswandeling-tour met persoonlijke Cicerones GIDS met leuke verhalen en weetjes!

Een Stadswandeling-tour met persoonlijke gids - wat houdt dit eigenlijk in?!
Dit betekent dat het originele Stadswandeling document zoals jij deze van ons gewend bent, er bij de Cicerones Stadswandeling niet bij zit - maar een real life gids die jou en je wandelgenoten op pad neemt door de leukste straatjes van Amsterdam! Niet alleen is dat extra persoonlijk en gezellig, de gids weet ook enorm veel te vertellen over onze stad - veel meer dan jij zelf waarschijnlijk weet! Hoe leuk is dat?! Ideaal voor een groep gezelschap, of als jij bijvoorbeeld vrienden op visite krijgt in Amsterdam die zelf niet uit de omgeving komen! Maar natuurlijk ook gewoon heel leuk als je wél uit Amsterdam komt!


Dit zijn de mogelijke opties + prijzen met een boeking vanaf 10 personen:
✨ 2 uur gids + 1 horeca stop zoetig en koffie bij de start = €29,- pp. excl btw
🌟 2 uur gids + 1 horeca stop drankje (keuze uit fris/wijn/bier) & hartig hapje aan het eind = €31,50 pp. excl btw
💫 2,5 uur gids + 2 horeca stops, 1x zoetig & koffie en 1x drankje (keuze uit fris/wijn/bier) & hartig hapje = 39,- pp. excl btw

> Mocht de groep uit minder dan 10 personen bestaan, dan gaat dit in overleg of wellicht kunnen er dan groepen worden gecombineerd voor een voordeligere prijs.


LET OP!
Aangezien wij samenwerken met Cicerones, en zij/hun gidsen een agenda hebben, doe je op deze pagina eerst pas een aanvraag voor de boeking! Na deze aanvraag zullen wij het proces in gang brengen en checken bij Cicerones of er een gids beschikbaar is op de dag. Wij zullen nauw contact hebben met jou voor de updates van de boeking! De uiteindelijke betaling zal dan geregeld worden per factuur.

*De prijs ligt uiteraard aan het aantal personen wat deelneemt. Bij deelname van minstens 10 personen is het bijvoorbeeld goedkoper.

Zie jij zo'n persoonlijk en informatief uitje in Amsterdam wel zitten? Mail dan gauw naar DeStadswandeling020@gmail.com voor meer informatie - en wij helpen je graag verder! 

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published