De Stadswandeling reviews over onze bedrijfsuitjes op maat voor jou & je team!

Ragout pasteitje oesters Stadswandeling culinaire wandeling smakelijk Amsterdam coronaproof

Wat anderen zeggen over De Stadswandeling!


Al flink wat gezellige groepen zijn tijdens, voor of na de lockdown jou al voorgegaan en hebben een uitje op maat door ons laten organiseren! Wij doen dit met ontzettend veel plezier en vinden het dan natuurlijk extra leuk om de positieve verhalen na te zien! Hopelijk vind jij dat ook interessant om te lezen en brengt het jullie ook op een idee om een Stadswandeling met ons te doen! ;)

Ook een recensie achterlaten? 
Scroll dan even naar beneden en laat een reactie achter! Vul je naam in (hoeft niet volledig!) en graag daarbij met welk bedrijf of welke organisatie jij hebt deelgenomen aan een Stadswandeling uitje op maat. Alvast bedankt en hopelijk tot snel! 

12 reacties

 • Super leuke dag gehad met onze collega’s. We begonnen met een VR experience (zelf geregeld) en vanuit de houthavens een leuk rondje gelopen o.a. door het Westerpark. 2 stops gemaakt met een hapje en een drankje bij 2 hele leuke restaurants! vooral Mossel & Gin was een top plek in het Westerpark. Daarna geëindigd bij Bar Hout en echt genoten van een shared dining concept. Normaal geen fan van shared dining, maar echt complimenten naar Bar Hout en het lekkere smaakvolle eten! Kim en Lianne hebben het verder leuk en goed geregeld en ook geen gedoe met betalen tussendoor. Gewoon achteraf 1 factuur wat heel prettig werkt. Zeker voor herhaling vatbaar dit uitje. Nogmaals bedankt :)

  Natasja
 • Wij hebben een stadswandeling gedaan in combinatie met bierproeverij met 6 vrienden. We hadden een leuke wandeling door Amsterdam Oost. We hebben een paar leuke brouwerij cafés bezocht en heerlijke biersoorten mogen proeven, bij iedere stop was er ook nog een klein hapje wat het extra lekker maakte. Het fijne van de wandeling is dat alles geregeld is, je hoeft de route alleen maar te wandelen, overal weten ze van je komst, we waren een beetje uitgelopen in de planning maar ook dat was geen probleem, na een berichtje aan Kim heeft ze direct gebeld met de laatste stop en ondanks dat alles vol zat was er voor ons netjes een plaats gereserveerd. Kortom een ontzettende aanrader!

  Danny
 • Super leuke activiteit om te doen met het bedrijf.
  Lekker buiten, leuke route, ontspannen en goed geregeld.
  Ook buiten corona om een leuke activiteit!

  Cees
 • Een super leuke route met heerlijke hapjes en drankjes! Heerlijk om bij een aantal restaurants toch lekker binnen een hapje en een drankje te kunnen doen. Een echte aanrader voor een teamuitje!!

  Lisanne
 • Super middag gehad!!! Met een groep van 25 personen door Amsterdam gewandeld met verrassende koffie/eettentjes op de route. De stadswandeling erg goed voorbereid door Stadswandeling020.
  Heerlijk gegeten en gewandeld met leuke en verrassende delen van Amsterdam gezien die je niet direct vindt ondanks dat de meeste in onze groep Amsterdammers zijn.
  Een aanrader om Amsterdam op een leuke manier te leren kennen!

  Bea

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd