De Stadswandeling extra culinair: Kookworkshop! 👨🏻‍🍳🍽️

Heerlijk gezamenlijk koken, en daarna samen al het gemaakte lekkers opeten?

Wij zijn weer ontzettend blij met een smakelijke nieuwe samenwerking! Namelijk De Stadswandeling 020 x Kunst&Kook!

Deze bijzondere kookstudio is gelegen aan het randje van Oost, misschien wel de meest diverse wijk van Amsterdam. Een culturele hotspot vol mooie restaurants met keukens uit alle werelddelen, veel knusse barretjes en prachtige musea. Het aanbod aan grote en kleine Arabische an Aziatische supermarkten is enorm. En dan heb je ook nog de Dappermarkt met een ruim aanbod aan ingrediënten. Je zult begrijpen dat de inkopen voor de kookworkshops voor een groot gedeelte in dit mooie stadsdeel worden gedaan. En al dat moois is op loopafstand! We willen jou en je collega’s, familie of vrienden graag kennis laten maken met dit prachtige stadsdeel. 

Tijdens de stadswandeling van ongeveer 1,5 uur lopen jullie een prachtige route door Amsterdam Oost en verzamelen jullie onderweg ingrediënten die we later op de dag gaan gebruiken tijdens een kookworkshop. Behalve een inspirerende route krijg je ook van ons een boodschappenlijstje en de adressen van onze favoriete winkels. Onderweg maken jullie een culinaire stop voor een heerlijk hapje of drankje.

Op een afgesproken tijdstip verwachten we jullie bij de kookstudio waar jullie samen een heerlijke maaltijd gaan bereiden en eten. Je kunt kiezen uit een Arabische, Italiaanse of Aziatische kookworkshop.

Bij Kunst&Kook draait alles om interactie en verbinding. De kookworkshops zijn ongedwongen en toegankelijk. We zijn pas tevreden als iedereen opgeladen en voldaan weer huiswaarts gaat. De recepten die jullie maken worden na afloop naar je toegestuurd zodat je ze thuis ook weer kunt maken.

Moeilijk om aan zo'n gezellig waardevolle dag een prijskaartje te hangen, maar we doen het toch ;).
Vanaf maar liefst €69 (ex btw) per persoon hebben jullie al het bovengenoemde als bijzonder uitje met elkaar!

Extra mogelijkheden:

- Quiz tijdens de stadswandeling.
- Gezamenlijk groot schilderij maken als aandenken.
- Extra culinaire stop(s) tijdens de stadswandeling.
- Wandeling met gids.

*Een kookworkshop is mogelijk vanaf een minimaal van 10 personen.


Toch nog wat vragen?
Benieuwd naar de mogelijkheden of geïnteresseerd om te boeken? Mail ons dan snel op DeStadswandeling020@gmail.com 
En wij denken graag mee in alle wensen! Hopelijk tot snel! 👨🏻‍🍳🍽️

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd