Behoefte aan een bedrijfsuitje?! Met De Stadswandeling een bedrijfsuitje op maat gemaakt!

Heerlijke gebakjes van Ambassade Hotel Amsterdam met De Stadswandeling 020 een bedrijfsuitje op maat

Behoefte aan een bedrijfsuitje?! ✨

Al dat binnen zitten afgelopen maanden of eigenlijk zelfs jaren heeft niet bijgedragen aan onze gezondheid en niet te vergeten: gezelligheid! 

De zon begint weer te schijnen en het is tijd om weer samen te genieten, in grote groepen!
En laten wij daar nou net ook zo'n zin in hebben!

Wij denken ontzettend graag met je mee en organiseren met veel enthousiasme een (team)uitje op maat voor jou en je collega's, vrienden, familie of sport-team!

Plezier met elkaar, wandel door de leukste straatjes van Amsterdam en geniet van heerlijke bites en drankjes die de lokale Horeca voor jullie klaarmaakt! Je kan zelfs de strijd onderling met elkaar aan gaan dankzij onze online quiz of interactieve Foto Challenge!

Met ons uitgebreide netwerk zijn de mogelijkheden heel divers! 
Een paar voorbeelden zijn:
- Stadswandelen met diverse smakelijke deals onderweg (lange of korte wandeling mogelijk!)
- Daarna eventueel eindigen bij een leuk restaurant voor een diner met z'n allen
- Of even helemaal los en met elkaar een Silent Disco feestje op een bijzondere plek?
- Misschien willen jullie het wel combineren met een mooie rondvaartboot door de prachtige grachten van Amsterdam (met bijvoorbeeld ook op de boot geserveerd worden met hapjes en drankjes!)
- Of wil jij als bedrijf dat de werknemers ook nog wat leuks mee naar huis nemen? In dat geval kan de Stadswandeling niet alleen langs lokale Horeca gaan, maar ook lokale winkels of andere ondernemers die een mooi pakketje voor jullie samenstellen waar de werknemers thuis nog van kunnen nagenieten! Een herinnering aan een fijne dag met elkaar.

Deel je wensen met ons en wij denken graag mee!

Wij zijn vereerd dat diverse mooie bedrijven jou al zijn voorgegaan, De Stadswandeling 020 heeft inmiddels al meerdere leuke teamuitjes mogen organiseren voor o.a. ArboNed, YoungPostNL, DEPTagency, Deloitte, EY, InHolland, HvA, Beiersdorf, Akzonobel, Mollie, Hello Fresh, RTL, Wendy Online - en nog meer mooie bedrijven en diverse leuke vriendengroepen of zelfs vrijgezellen uitjes! 
Benieuwd naar de ervaringen? Lees de reviews hier!

Benieuwd naar alle mogelijkheden en wil jij graag al je wensen met ons bespreken voor jouw perfecte uitje? Vul dan het onderstaande contactformulier in of stuur ons een mail naar: destadswandeling020@gmail.com voor meer informatie . Dan kijken wij graag mee naar de mogelijkheden!🚶🏼‍♂️🌞🚶🏽‍♀️

De Stadswandeling 020 heerlijke oesters in Amsterdam bedrijfsuitje op maat 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd