Behoefte aan een bedrijfsuitje?! Met De Stadswandeling een bedrijfsuitje op maat gemaakt!

Heerlijke gebakjes van Ambassade Hotel Amsterdam met De Stadswandeling 020 een bedrijfsuitje op maat

Behoefte aan een bedrijfsuitje?! ✨

Al dat binnen zitten afgelopen maanden of eigenlijk zelfs jaren heeft niet bijgedragen aan onze gezondheid en niet te vergeten de (team)bonding! 

De dagen worden weer korter, de avonden weer gezelliger en de feestdagen komen er ook alweer bijna aan, met andere woorden: tijd voor gezelligheid! En laten wij daar nou net ook zo'n zin in hebben!

Samen met jullie lijkt het ons leuk om weer nieuwe uitjes op de planning te zetten. Dit kan op de manier hoe jullie het van ons gewend zijn, maar ook helemaal anders. Door de jaren heen hebben wij een groot netwerk weten op te bouwen waardoor wij jullie ook kunnen helpen bij het vinden van te gekke locaties voor grotere events. Van borrels, diners tot grote feesten, noem het maar op!

Op stap met jouw collega’s, sport-team, familie of vrienden?

Dit is er allemaal mogelijk:
- De Kerstpakket-Stadswandeling! Wandel door de mooiste straten van Amsterdam en vul onderweg met je collega’s jullie eigen Kerstpakket met heerlijke producten van lokale A’damse ondernemers! Dat is weer eens wat anders dan die kerstpakketten waarvan je de helft weggooit ;)

- Of gewoon Stadswandelen met diverse smakelijke deals onderweg (lange of korte wandeling mogelijk!)
- Of even helemaal los en met elkaar een Silent Disco feestje  op een bijzondere plek?
- Misschien willen jullie het wel combineren met een mooie rondvaartboot door de prachtige grachten van Amsterdam (met bijvoorbeeld ook op de boot geserveerd worden met hapjes en drankjes!)
- Een bier of wijn-proeverij met 3 locaties waar je heen wandelt!
- Een mooie wandeling maken met een persoonlijke gids die écht de in’s en out’s van Amsterdam erbij weet te vertellen! (Meer informatie? Dat lees je hier)
- Een combinatie van foodbar en theater in één! Voorstellingen van 20 minuten en tussendoor heerlijke hapjes en drankjes!
- Eindigen met een kookworkshop en genieten van al het zelfgemaakte lekkers!

Kortom: de keuze is reuze!
Wij nemen jullie graag mee met De Stadswandeling 020, door onze prachtige stad Amsterdam.

Dankzij ons uitgebreide netwerk in Amsterdam is eigenlijk niks te gek! Daarom maken wij graag uitjes op maat. Heb jij al iets in gedachten, maar weet je niet of het mogelijk is? Neem vooral contact met ons op via DeStadswandeling020@gmail.com en wij denken graag mee!

Wij zijn vereerd dat diverse mooie bedrijven jou al zijn voorgegaan, De Stadswandeling 020 heeft inmiddels al meerdere leuke teamuitjes mogen organiseren voor o.a. ArboNed, YoungPostNL, DEPTagency, Deloitte, EY, InHolland, HvA, Beiersdorf, Akzonobel, Mollie, Hello Fresh, RTL, Wendy Online - en nog meer mooie bedrijven en diverse leuke vriendengroepen of zelfs vrijgezellen uitjes! 
Benieuwd naar de ervaringen? Lees de reviews hier!

Benieuwd naar alle mogelijkheden en wil jij graag al je wensen met ons bespreken voor jouw perfecte uitje? Vul dan het onderstaande contactformulier in of stuur ons een mail naar: destadswandeling020@gmail.com voor meer informatie . Dan kijken wij graag mee naar de mogelijkheden!🚶🏼‍♂️🌞🚶🏽‍♀️

De Stadswandeling 020 heerlijke oesters in Amsterdam bedrijfsuitje op maat 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd