Slapen en wandelen met Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre!

MovenPick skyline Amsterdam

Grote kans dat jij het prachtige Mövenpick Hotel Amsterdam al meerdere keren boven de Amsterdamse skyline uit hebt zien stralen! Hoe leuk om daar ook eens te overnachten?! Wij hebben namelijk weer super leuk nieuws: dat kan met een Stadswandeling erbij inbegrepen! 

Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre opent zijn armen voor onze Stadswandelaars dus dat is natuurlijk geweldig!

Movenpick hotel slaapkamer

"Geweldig uitzicht over de stad en het IJ zijn slechts enkele hoogtepunten van het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre dat op slechts 20 minuten van Schiphol ligt. Met zijn fantastische locatie in het hart van het stadscentrum bevindt ons viersterrenhotel zich op loopafstand van het historisch centrum van Amsterdam, het centraal station en heel veel museums.

Alle 408 kamers in ons rookvrije hotel hebben een prachtig uitzicht, gratis wifi, biologisch fairtradebeddengoed en toegang tot de wellnessruimte. Daarnaast profiteren onze Executive kamers en suites tevens van gratis toegang tot de Executive Lounge.

Movenpick Lounge

Het is een feest om te dineren in ons Silk Road restaurant, terwijl Silk Bar een geweldige plek is voor een nachtmutsje. Ga om te ontspannen naar onze Lifestyle Studio met fitnesscentrum, Finse sauna, biosauna, ijsfontein en massageruimte. Onze 21 flexibele, ultramoderne vergaderzalen beschikken over natuurlijk daglicht en gratis wifi. Ze zijn de ideale locatie voor conferenties, evenementen en bruiloften in Amsterdam."

Kan jij nu al niet meer wachten om in dit Hotel te vertoeven? Boek dan snel hier jouw verblijf!
Gebruik bij het boeken via bovenstaande link, deze code: "PKGSW1" 

Movenpick uitzicht

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd