Postillion Hotel Amsterdam & De Stadswandeling

Postillion Hotel diner

"Wat als je de gastvrijheid met een hoofdletter G van Postillion Hotels combineert met een stadswandeling met een hoofdletter S? Dan krijg je ons nieuwe arrangement: slapen, slenteren en smullen."


Postillion Hotel slaapkamer

Op vakantie is (bijna) niet meer nodig, want Nederland heeft zelf zoveel moois te bieden! Om te beginnen met de diverse interessante steden en prachtige Hotels! Laten wij nou net een geweldige samenwerking met Postillion Hotels willen aankondigen! 

Ook bij de Postillion Hotels kan je een arrangement boeken met een Stadswandeling inbegrepen! En niet eens alleen in Amsterdam! Heb jij stiekem wel eens genoeg van 020? Dan kan je je ook laten verwennen in de Hotels in Arnhem, Deventer, Dordrecht, Utrecht, Bunnik en Rotterdam! 

Ben jij benieuwd naar het arrangement en meer informatie?
Kijk dan vooral even hier: 
https://www.postillionhotels.com/nl-nl/arrangementen/stadswandeling

Postillion uitzicht

Noord, (Zuid)Oost, en West: Amsterdam op zijn best

"Dat we een fantastisch nieuw hotel hebben neergezet met heerlijke bedden interesseert je niet zoveel. Je bent toch de hele dag op pad. Je rent en vliegt van de ene hotspot naar de andere om ‘s nachts tevreden weer terug te keren. Het valt je wel op dat je met de metro razendsnel overal bent dat je de gordijnen met een tablet kunt dichtdoen, je tv kunt kijken in de badkamer en dat het uitzicht vanuit de kamers toch ook wel fantastisch is. En met onze stijlvolle bar is ook helemaal niks voor een afzakkertje.

Postillion Hotel fitness badkamer

Maar kijk eens goed om je heen. Zie je de verwijzingen naar de Maple Leaf kauwgomballenfabriek die hier ooit stond? En heb je ons geweldige dakterras al ontdekt? En wat dacht je van onze fitnessruimte? Postillion hotel Amsterdam zit vol bijzondere details. Kijk maar eens naar het behang op je kamer. Overal is over nagedacht. We doen er alles aan om een ode aan onze prachtige hoofdstad te brengen.

Het allermooiste aan Amsterdam? Dat er steeds weer bijzondere hotspots bijkomen. Want in Amsterdam gebeurt het allang niet meer in het centrum. Eigenlijk heeft elk stadsdeel wel een bijzonder plekje.

Laten we beginnen in West. Daar vind je Thuishaven, een unieke plek die jou het hele jaar door een festivalgevoel geeft, ook nu. Evenementen staan nu even on hold maar het buiten terras is wel geopend en ook daar waan je je op je favoriete festival. Dé manier om je festival heimwee te overwinnen.

En vergeet ook Amsterdam Noord niet, waar de hotspots allang niet meer op één hand te tellen zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van Blast Galaxy? Een fantastische arcadehal. Dit is de perfecte plek om je avond te begonnen. Je vindt de hal op een steenworp afstand van de NDSM Werf.

Waarom Zuid niet in het lijstje staat? Omdat er in Zuidoost veel spannendere dingen gebeuren de laatste tijd. En laat dat nou net toevallig behoorlijk dichtbij Postillion Hotel Amsterdam zijn. Ga eens op de koffie bij Oma Ietje of proef de rendangkroketten. Vergeet ook niet om een bezoek te brengen aan brouwerij Kleiburg. En met een beetje geluk gaat de legendarische nachtclub Jack ook weer open. En heb je zin in een borrel of een doe het zelf bbq op een bijzondere locatie? Ga eens kijken bij A beautiful mess en Bajes Beach Club: daar loop je in iets meer dan 10 minuten naartoe. Ben je klaar voor de herontdekking van de hoofdstad? Zorg dan voor een perfecte uitvalsbasis voor al jouw plannen. Bij Postillion hotel Amsterdam zit je goed."

Postillion Hotel

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd