Overnachten in Van der Valk en overdag Stadswandelen!

Wij merkten dat niet iedereen die geniet van onze Amsterdamse Stadswandeling, ook echt uit Amsterdam komt! Is dat het geval bij jou? Dan hebben wij ontzettend leuk nieuws! Wij hebben namelijk de handen ineen geslagen met Hotel Van der Valk Zuidas en Hotel Van der Valk Amsterdam - Amstel!

Bij beiden Hotels kan je genieten van een speciaal Van der Valk & Stadswandeling 020 arrangement!

Vandervalk


Overnachting

Kom na een lange dag wandelen door Amsterdam tot rust komen in de comfortabele Comfort kamer van Van der Valk Hotel Amsterdam. Loop binnen in de warmgroene kamer en geniet van een onvergetelijk verblijf.  De kamer beschikt over hi-speed Wifi en Flatscreen TV. Maak gebruik van de luxe badkamer met heerlijke regendouche. 

Dit arrangement is inlusief een gratis GVB ticket (geldig voor een hele dag reizen met het OV). 


Pick-up ontbijt 

Geniet van een heerlijk pick-up ontbijtpakket inclusief heerlijke broodjes, verse jus d'orange, fruit, yoghurt, scrambled egg en bestel onbeperkt extra's bij naar wens. 

Van der Valk Hotel Amsterdam Zuidas

vandervalkzuidas

 

Bij Hotel Van der Valk Amsterdam Zuidas zit in het arrangement onze populaire 11 Take it away wandeling. Tussen 13.00 en 18.00 uur loopt u de route '11 take it away'' met 11 leuke stops onderweg die door het Centrum en de Jordaan gaat. Bij deze route kunt u om en om -en speciaal geprijsd- een drankje of hapje kopen 'take away' bij leuke horecazaken in Amsterdam.

Voor meer informatie over dit arrangement, kijk dan vooral even op de website:

https://www.hotelamsterdam-zuidas.nl/arrangementen/arrangement-de-stadswandeling020/


vandervalk zuidas

 


Van der Valk Hotel Amsterdam - Amstel

Dit arrangement is inclusief de Feestelijke Lente Stadsroute. Deze route is verzonnen als speciale route voor de feestdagen maar was zo populair dat deze omgezet is naar 'Feestelijke Lente wandeling'.  De route biedt onderweg luxe en feestelijke hapjes (maximaal €7,- per stuk). De wandelroute bevindt zich rondom het Oosterpark/Amstel/Centrum. Voor meer informatie over dit arrangement, kijk dan vooral even op de website:
https://www.vandervalkamsterdam.com/arrangementen/stadswandeling-arrangement-


 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd