Overnachten in Apollo Hotels en Stadswandelen!Ja hoor! Weer een rijtje prachtige Hotels waar je heerlijk kan vertoeven, om de volgende dag uitgerust aan een gezellige Stadswandeling te beginnen! Hoe leuk!

"Je bent een weekend in Amsterdam. Dan wil je natuurlijk ook iets van de stad zien. Combineer daarom jouw verblijf in Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark met een arrangement. Zo heb je alles in één keer geregeld en zie je nog meer van onze hoofdstad. 

Apollo Hotels

Amsterdam rondwandelen op een bijzondere en gezellige manier? Dit kan! Bij Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark, Leonardo Boutique Museumhotel  Amsterdam en bij Apollo Hotel Amsterdam hebben wij hier dé manier hiervoor. Met dit arrangement bieden we je namelijk een heerlijke overnachting met ontbijt en twee kaarten voor een hele gezellige stadswandeling langs de leukste plekjes en horecagelegenheden van Amsterdam West. Je krijgt een originele wandelroute, de menukaart van de deelnemende horecazaken met bewijs voor de deals, een pub-quiz over het stadsdeel waar je wandelt, wat opdrachten + leuke vragenlijsten om aan elkaar te stellen en natuurlijk de spelregels. Zo heb jij én een leuk uitstapje én support je de lokale horeca-spots.  
Boek dit arrangement vanaf €79 voor twee personen per nacht.*"

Klik hier voor meer informatie!

Zin om te slapen in een andere stad, zoals Den Haag of Utrecht? Kijk dan even op hun pagina!

 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd