Maak kennis met onze nieuwe Stadswandeling: De Silent Disco tour!!

De Silent Disco Pontjestour! 💥🎶🎧🎵

Zei iemand daar Disco? Jawel! Silent Disco!! Buiten dat je met deze Stadswandeling (die overigens ook leuk is op de fiets!) twee keer een pontje pakt over het IJ heen.. zit er ook een 75 minuten Silent Disco op een terras bij inbegrepen met de heerlijkste hits!! Natuurlijk moet je zelf ook nog lekker een stuk wandelen! Van het IJdok varend naar Noord, weer een stukje wandelen door Noord en dan weer over het water naar Amsterdam CS. 

En jawel, nog eentje erbij: De Silent Disco Zuidtour! 💥🎶🎧🎵

In de prachtige buurt van Amsterdam Zuid. Denk aan omgeving Vondelbuurt, Schinkelbuurt en zelfs een stukje van de bijzondere Schinkeleilanden (ben jij daar wel eens geweest?) Het Silent Disco genieten gebeurt op het terras van het altijd interessante Club Atelier!

Ja hoor.. nog een erbij!! De Silent Disco Feestelijke-tour 💥🎶🎧🎵

De route is dit keer deels de route van De Speciale Feestelijke route! Deze route strekt zich uit van Amsterdam Oost over de Amstel naar de Utrechtsestraat en onder andere door de gezellige bekende Reguliersdwarsstraat en zelfs ook nog een stukje de Pijp! Gezellige buurten + een gezellig Silent Disco terras, wat wil je nog meer?!

 

Hoe werkt het?
Het aanmelden voor deze Stadswandeling kan zoals gewoonlijk vanaf woensdagavond 18:00. Echter boek je een tijdsslot. Dit tijdsslot betekent het moment waarop jij het 75min Silent Disco terras boekt! ❗️Let goed op - Want verschuiven is niet mogelijk. ❗️

Als jij niet op jouw geboekte 75min bij het Silent Disco terras bent, dan loop je helaas je koptelefoon en daarmee je momentje genieten mis! Dus zorg ten allen tijde dat je op tijd bij je koptelefoon aankomt!

De boeking komt uiteraard op naam te staan, deze moet je vervolgens bij aankomst op het Silent Disco terras laten zien om jouw koptelefoons op te halen. Aanmelden voor deze Stadswandeling kan maar tot maximaal 4 personen per boeking! Heb jij toch voor meer personen geboekt? Dan cancelen (en restitueren) wij het aantal personen boven de 4!

Zodra jouw 75 minuten ingaan, haal je de koptelefoons op, krijg je een plekje op het terras toegewezen en kan je ook nog eens je deal ophalen! Vanwege de inclusie van de Silent Disco koptelefoon is deze wandeling 6,50 per persoon!! 🍻🍷

Deze Stadswandeling is aankomend weekend op zaterdag & zondag van 13:00 tot 20:00 te bewandelen. Bij groot succes zullen wij uiteraard deze wandeling vaker doen!

Er zijn 5 tijdssloten die je kan boeken, dit zijn:
14:00 tot 15:15

15:30 tot 16:45

17:00 tot 18:15

18:30 tot 19:45

20:00 tot 21:15

Er zijn (vanzelfsprekend) beperkte plekken mogelijk, dus bedenk van te voren goed welke dag+tijdsstip je wilt boeken & let goed op dat je de juiste boekt. En nogmaals: maximaal 4 personen per boeking. 

Om groepsvorming na het silent disco halfuurtje te verspreiden, worden er 2 looprichtingen gemaakt. Dus volg de looprichting/volgorde van jouw Stadswandeling! 

Wij kunnen nu al niet meer wachten om heerlijk te drinken, eten, wandelen en vooral zittend te dansen! Zien wij jou dit weekend ook?! Zet dan alvast je wekker op woensdag 18:00 en tag vooral je disco-maatje zodat deze ook helemaal ready is! 

*Het terras heeft mogelijkheid tot overdekking mocht het weer echt tegenzitten
 

Pontjesroute

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd