INK HOTEL AMSTERDAM - MGALLERY x De Stadswandeling

Nog een Hotel met een Stadswandeling Arrangement? Jazeker nóg een prachtig Hotel tussen het lijstje erbij! Want wij krijgen maar geen genoeg van onze mooie stad, en willen natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van de geweldige Hotels die Amsterdam te bieden heeft!

Daarom vertellen wij jou graag wat een arrangement bij het INK Hotel Amsterdam - MGallery inhoudt!

Na de stadswandeling lekker tot rust komen in een luxe hotel in hartje Amsterdam?
Dat kan met het Stadswandeling020 arrangement van INK Hotel Amsterdam – MGallery.
 
INK Hotel, is een uniek luxe design hotel op de Nieuwezijds Voorburgwal midden in het centrum van Amsterdam op een steenworp afstand van de grachten en de Jordaan. Het hotel dankt haar naam aan de rijke historie van het gebouw waarin vroeger de drukkerij van de Nederlandse krant ‘De Tijd’ was gehuisvest. Als je je ogen sluit, ruik je de inkt nog en hoor je de persen draaien. Een historie die terugkomt in het interieur van het hotel, van entree tot de uitgesproken moderne hotelkamers.
 
Dit arrangement is inclusief; overnachting, ontbijt, gratis upgrade, late check-out (tot 15:00) en natuurlijk de stadswandeling langs een aantal leuke horecazaken in Amsterdam XXX (Centrum /Jordaan).
Je kunt dit arrangement boeken vanaf €148 per nacht voor twee personen, door een mail te sturen naar H1159-re1@accor.com.


 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd