De Unicef Stadswandeling: Wij kleuren blauw voor kinderrechten! ๐Ÿ’™๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฆโ€๐Ÿ‘ฆ

Laat van je horen!
De toekomst is van de kinderen!

Wij kleuren blauw voor kinderrechten! ๐Ÿ’™๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฆโ€๐Ÿ‘ฆ

Ontzettend vereerd en blij zijn wij om deze prachtige samenwerking met Unicef Nederland bekend aan jullie te maken!

De boodschap 'De toekomst is van de kinderen!' zal in de maand november, rond de Dag voor de Rechten van het Kind, centraal staan. Sinds 20 november 1989 hebben alle landen van de wereld het Verdrag voor de Rechten van het Kind geratificeerd en toegezegd deze rechten door te voeren in hun wetgeving. En toch worden die rechten nog wereldwijd geschonden. Tijd om onze stem te laten horen.

Kinderen (en volwassenen) moeten weten waar zij recht op hebben en op ludieke wijze in aanraking komen met deze dag en hun rechten.

Kinderen die hun rechten kennen, kunnen namelijk beter voor zichzelf opkomen. Op deze dag besteden we hier aandacht voor. Zoveel mogelijk prominente gebouwen kleuren daarom blauw op 18, 19 en 20 november. โ€‹Denk daarbij aan provinciehuizen en gemeentehuizen, grote theaters, kerken, kastelen, vijvers, fonteinen - wereldwijd!

Om hier extra aandacht aan te besteden doen wij van De Stadswandeling in diverse grote Nederlandse steden hier aan mee! In het weekend van 18, 19 en 20 November kan je daarom weer een Stadswandeling doen, maar echt met een goed doel: Bewustwording!

In Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht kan je de speciale Kinderrecht Stadswandeling wandelen. Het weekend zal in het thema blauw zijn: onderweg kom je langs de blauw verlichte gebouwen, zoveel mogelijk horeca zal ook wat in het thema blauw doen - en doe gerust zelf mee! Trek je blauwe jas, schoenen, broek of sjaal aan! Wij kleuren blauw voor kinderrechten, doe jij mee? ๐Ÿ’™

Aanmelden voor deze bijzondere Stadswandeling kan vanaf aanstaande Maandag 10 oktober om 18:00. De tickets kosten 5,00 per stuk - de helft van de opbrengst zal daarvan naar Unicef gaan! Wees er snel bij want uiteraard houden wij de drukte nauw in de gaten, op = op. En deze speciale dag wil je niet missen!

Nog geen tickets?
Klik dan snel hier.

unicef dag van de kinderrechten stadswandeling

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd