De Stadswandeling support het goede doel Heart to Handle!
De Stadswandeling x Heart to Handle!

Een groep van zestien studenten die tot voor kort nog nooit op een racefiets hebben gezeten gaat in 3,5 week 2750 kilometer fietsen om geld in te zamelen voor onderzoek naar de preventie van hart- en vaatziekten.

Waarom hebben zij onze steun nodig?!
Op dit moment loopt 3% van de wereldbevolking rond met een verhoogde kans op hartfalen. Vanuit het AMC, geleid door dr. Pinto en dr. Amin, wordt er onderzoek gedaan naar de preventie van hart- en vaatziekten. Dit onderzoek werkt aan de opsporing van mensen met een verhoogde kans op hartfalen, door een genetische variatie in de hartspier. Het doel van dit onderzoek is om deze 3% in kaart te brengen.

In een weekend van Valentijnsdag waar alles om de liefde en liefhebben draait, konden wij geen betere reden verzinnen om dit goede doel wat zich inzet voor je ❤️ te steunen. Daarom hebben wij de handen ineen geslagen, zodat wij samen wandelend ook nog eens een goed doel steunen. Hoe gaaf is dat?!

Hoe gaat het in zijn werking?
Je hoeft eigenlijk helemaal niets extra te doen! De prijzen van De Stadswandelingen van aanstaand weekend worden voor dit weekend verhoogd met 0,50c per persoon. Dus als jij met je lover lekker gaat wandelen dit weekend, betalen jullie 3,50 per persoon. Wij zullen dan als Stadswandeling020 nog 0,50c daarboven op doen zodat wij dan voor iedere Stadswandelaar 1 euro aan Heart to Handle doneren! Laten wij met zijn allen onszelf gezond wandelen en daarmee ook iets voor een ander doen! Onze andere familieleden-Steden van De Stadswandeling doen ook mee!! Wij zijn met z’n allen ontzettend enthousiast over deze samenwerking en hopen daarom dat wij met zijn allen echt wat kunnen betekenen voor de toppers van @Hearttohandle. 


Wil jij meer informatie over wat Heart to Handle allemaal doet?
Kijk dan snel op hun Instagrampagina @hearttohandle of op hun website: www.hearttohandle.nl

Bedankt allemaal en blijf gezond! ❤️Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd